Eenvoudige bloemschikideeën voor uw huis

Hier zijn enkele eenvoudige ideeën voor bloemschikken om wat kleur en schoonheid aan uw huis toe te voegen. Gebruik seizoensbloemen uit je tuin om mooie arrangementen te maken. Snijd de bloemen tegen het einde van hun groeicyclus en schik ze binnenshuis. Gebruik glazen bollen om grotere stelen of takken vast te houden. Een enkel bloemstuk staat prachtig in een glazen pot. Je kunt ook een bloemenkikker kopen, een inzetstuk met pinnen aan de onderkant om de bloemen op hun plaats te houden.

Probeer tulpen in interessante containers te plaatsen. Deze bloemen zullen in je huis opduiken en een vleugje eigenzinnigheid toevoegen aan je ruimte. Probeer de stelen met touw te binden om een ​​charmant arrangement te creëren. Als je een shabby chic huis in boerderijstijl hebt, kun je een rustiek bloemstuk in landelijke stijl maken. Kies een chique mand of gegalvaniseerde metalen bekers om je bloemen in te bewaren. Kies een paar delicate roze rozen om contrasterende natuurlijke schoonheid en zachtheid toe te voegen.

De eenvoudigste manier om bloemen te schikken is om te beginnen met een groene basis. Je kunt varenbladeren, klimop of eucalyptus als basis gebruiken. Plaats vervolgens de stelen van de bloemen in een omgekeerd driehoekig patroon, waarbij u ervoor zorgt dat u zowel verticale als horizontale aanwezigheid bevat. Om het schikken van bloemen gemakkelijker te maken, gebruikt u de regel van derden om uw compositie te begeleiden. Het onderste derde deel van het arrangement bestaat uit de container of vaas, het middelste derde deel zal het brandpunt zijn en het bovenste derde deel bevat de hoogste bloemen.

Een andere gemakkelijke en klassieke manier om verse bloemen te gebruiken, is door een oude gieter te gebruiken. Een gegalvaniseerde gieter is een uniek vat dat u kunt hergebruiken als bloemenhouder. Het gebruik van deze container laat de heldere zomerbloemen knallen. De gieter past ook bij het tuinthema. Dit is een prachtige manier om een ​​paar mooie bloemen aan je huis toe te voegen. Dus waar wacht je op? Begin vandaag nog met het decoreren met bloemen! Genieten van!

Kies kleuren en texturen die elkaar aanvullen. Probeer pastelrozen voor een romantische look. Je kunt ze ook om een ​​vintage vogelkooi draperen. Ze zien er geweldig uit in bruiloften met een vintage thema of vrijgezellenfeesten. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt voor een levendiger sfeer in huis. En als je twijfelt over de kleur van de bloemen, kun je kiezen voor een combinatie van meerdere bloemen.