De voordelen van verse bloemen in huis

De voordelen van verse bloemen in huis

Verse bloemen kunnen je huis transformeren. Ze ruiken niet alleen heerlijk, ze verbeteren ook je humeur. Mensen die verse bloemen in huis hebben, maken zich minder zorgen en ervaren minder periodes van depressie of angst. Naast hun esthetische waarde kunnen bloemen het uiterlijk van uw tafeldecor veranderen. U kunt ervoor kiezen om de kleuren van uw boeket af te stemmen op het thema van uw tafel of een gewaagd boeket te gebruiken om uw nachtkastje op te fleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de aanwezigheid van bloemen in een kamer iemands geluk vergroot. In één onderzoek meldden mensen met verse bloemen in huis dat ze zich gelukkiger en meer medelevend voelden. Misschien is dit een factor waarom bloemen ons gelukkiger maken. Kacey Bradley, een lifestyleblogger en schrijver achter The Drifter Collective, biedt overtuigend bewijs voor de voordelen van verse bloemen. Haar artikelen zijn verschenen in publicaties zoals U.S. News, SUCCESS, Guides for Brides en Hotel Online.

Bloemen hebben veel therapeutische voordelen, van het verlichten van stress tot het verbeteren van de slaap. Het is bekend dat ze gevoelens van empathie vergroten en ze moedigen een praatje aan. Ze zijn niet alleen mooi, maar ze zuiveren ook de lucht. Van bepaalde bloemen, zoals gerbera-madeliefjes, wordt gezegd dat ze je humeur verbeteren en je slaap verbeteren. Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van verse bloemen in huis. Vergeet niet te genieten van je nieuwe toevoegingen.

Het toevoegen van verse bloemen aan een kamer is een geweldige manier om vrienden en familie te verwelkomen. Ze versterken niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van een kamer, maar ze kunnen ook dienen als een perfect tafelstuk voor een feest. Je kunt de bloemen zelfs in het thema van het feest binden. Een roze babyshower ziet er prachtig uit met roze bloemen, terwijl een feest met een rozenthema nog indrukwekkender zal zijn.

Als je liever niet je eigen bloemen maakt, kun je ze altijd kopen bij een plaatselijke bloemist of supermarkt. Denk er bij het kopen van bloemen aan om ze schuin af te snijden, zodat de stelen het water efficiënter kunnen opnemen. Dit maximaliseert de levensduur van uw boeket. Vervang het water als de bloemen beginnen te verwelken. U kunt de stelen ook schuin afsnijden om ervoor te zorgen dat ze hun versheid behouden.

Van bloemen is bekend dat ze onze stemming verbeteren. Uit onderzoek van Rutgers University bleek dat bloemen gevoelens van dankbaarheid en geluk oproepen. Bovendien gaan ze lang mee. In een onderzoek onder vrouwen van middelbare leeftijd meldden deelnemers dat ze zich minder angstig en depressief voelden na het ontvangen van een boeket verse bloemen. Bovendien gaven ze ook aan zich positiever en enthousiaster te voelen. Deze voordelen zijn een geweldige manier om een ​​huis mooier en comfortabeler te maken.

Een studie wees uit dat het plaatsen van verse bloemen in huis het niveau van sex-appeal verhoogt. Volgens de bevindingen zijn mannen die een boeket in huis hebben, aantrekkelijker voor vrouwen dan degenen die dat niet hebben. Deze studie toont aan dat vrouwen die omringd zijn door bloemen fysiek aantrekkelijker en seksueel aantrekkelijker werden gevonden dan vrouwen zonder bloemen. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige bloemen eetbaar zijn en beter voor je gezondheid zijn dan andere.